Gelegen tussen de havens in Enkhuizen zijn we uitstekend bereikbaar voor watersporters. Als sinds jaar in dag produceren wij allerhande soorten bootkappen en jachtzeilen voor vele soorten boten.
Gelegen tussen de havens in Enkhuizen zijn we uitstekend bereikbaar voor watersporters. Als sinds jaar in dag produceren wij allerhande soorten bootkappen en jachtzeilen.
Buiskappen, achtertenten, cabriokappen en diverse hoezen maken wij bij voorkeur van Sunbrella Plus. 
Onze productie is volledig gemoderniseerd. Zo meten wij digitaal in met onze Proliner. Na het inmeten maken wij het ontwerp van kap in onze CAD software. Dit ontwerp sturen wij graag naar u toe. Dan kunt u vooraf zien hoe uw kap eruit komt te zien en is het nog mogelijk om details als grote van ramen aan te passen. Hierna wordt uw kap op een groot formaat plotter op doek geplot, zodat wij deze netjes voor u in elkaar kunnen zetten.
Deze werkwijze geeft de hoogste precisie. Meten en ontwerpen gaat tot op 0,5 mm nauwkeurig!

Belangrijk bijkomend voordeel is dat we hierdoor een aanzienlijke besparing in onze afvalstroom bereiken.  Op de traditionele wijze wordt uw kap met plastic gemald en wordt deze na productie weg gegooid. Wij zijn er trots op dat we op deze wijze en nauwkeuriger kunnen werken, maar ook een kleinere belasting voor het milieu zijn!